De Deugniet

Cafeetje in Verwersstraat naast Paradijsstraatje. Ooit bekend als Den Duvel van Rita de Bock, die later het Groot Genoegen aan Achter het Stadhuis, een Vlaams eet- en biercafé,  zou gaan exploiteren.

Laatste artikelen binnen de categorie De Deugniet:

Peter Forger [Pantoffeltje] neemt 't Vraagteken [Verwersstraat] over

Peter Forger [Pantoffeltje] neemt 't Vraagteken [Verwersstraat] over

Gepubliceerd op: 18-04-2011 | Gewijzigd op: 19-04-2011
Peter ['t Pantoffletje] en Leon Forger nemen café Het Vraagteken voorheen De Deugniet en daarvoor 't Duveltje over. Het café van Helair Sturm op Verwersstraat 55-57 naast het Paradijsstraatje, gaat verder onder horecabaas Peter Forger die zijn broer Léon, niet minder een horecarot,
Lees meer
Eigenaresse Sturm[Deugniet]op zoek nieuwe uitbater

Eigenaresse Sturm[Deugniet]op zoek nieuwe uitbater

Gepubliceerd op: 11-01-2010 | Gewijzigd op: 12-01-2010
Na tweeëneenhalf jaar leegstand, slaat het perceel Verwersstraat 55-57 een nieuwe tijdperk in. Ooit gloreerde het onder Rita de Bock als café 't Duvelke. Toen kwam er Otto Schlager in [De Deugniet] en in die periode liep het ook goed. Maar sedert december 2007 gaat het bergafwaarts. Helaire Sturm heeft het pand inklusief de boventages - na een rechtzaak - huurvrij gekregen.
Lees meer
Verwersstr.: Café Deugniet krijgt nieuwe pachter

Verwersstr.: Café Deugniet krijgt nieuwe pachter

Gepubliceerd op: 27-10-2009 | Gewijzigd op: 27-10-2009
Na twee jaar van leegstand, onzekerheid en verloedering treedt er voor Verwersstraat 55-57 een nieuw tijdperk aan. Ooit gloreerde het onder Rita de Bock als café 't Duvelke. Toen kwam er Otto Schlager in die er ook floreerde. Maar sedert december 2007 gaat het bergafwaarts: Verkeerde pachters enz. . Maar eigenaresse Helaire [afgeleid van de God Hilarius] wil er niet veel over kwijt. zolang 'de zaak' nog onder de rechter verkeert.
Lees meer
De deugniet stopt

De deugniet stopt

Gepubliceerd op: 01-04-2009 | Gewijzigd op: 01-04-2009
Vanaf zondag 29 maart 2009 zijn de beheerders van café De Deugniet op Verwersstraat 57 gestopt. Het café werd ongeveer een jaar geleden door André van Wijnen en zijn vriendin Kerstin overgenomen van de vorige uitbater Otto Schlager die met het vak van horeca-ondernemer stopte. Voor die overdracht -een 'in de plaatststelling'- dienen de twee nieuwe huurders een borg te betalen. Daartoe gingen ze op zoek naar een brouwerij ...
Lees meer
Verwersstraat: Café 'De deugniet' verkocht

Verwersstraat: Café 'De deugniet' verkocht

Gepubliceerd op: 04-10-2007 | Gewijzigd op: 0
Café De Deugniet, op Verwersstraat 55, is verkocht. Otto Schlager stopt na 9 jaar als uitbater van dit bruin biercafé. Schlager neemt enkele maanden 'sabatical year'. Met carnaval helpt ie nog even in zijn oude zaak. André & Kerstin Wijnen gaan vanaf 1 december 2007 de Deugniet verder exploiteren. Het koppel dat in Den Bosch woont, zet het karakter van de zaak voort.
Lees meer