Schermdemonstratie op stadhuisbordes met Jack Mikkers

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-07-2022 | Gewijzigd op: 08-07-2022
Olympisch schermer Bas Verwijlen  in ‘gevecht’ met burgemeester Jack Mikkers
...........................
-Hierboven: Olympisch kampioen Bas Verwijlen samen met burgemeester Jack Mikkers.
-Onder: Professionele schermers die dit weekeind 9 en 10 juli 2022 in de Maaspoortsporthal deelnemen aan het Nederlands Kampienschap.
  foto's © jan de wit, 8 juli 2022.

Op vrijdagnamiddag  8 juli 2022 voltrok zich een prelude op de Nederlands Kampioenschap in de Maaspoort sporthal voor het stadhuis. 
Ter prompotie van die kampienschappen ging Olympisch schermer Bas Verwijlen op het bordes van het stadhuis in ‘gevecht’ met burgemeester Jack Mikkers.  Verwijlen nam bovendien afscheid als  Olympisch kampioen.
De Nederlands Kampioenschappen schermen vinden zaterdag 9 en zondag  10  juli 2022 in de Maaspoort sporthal plaats. Daar treedt ook  de Europees zilveren medaille winnaar Tristan Tulen aan Ook het Hoofd Sport en Recreatie Corniel Groenen en de kinderburgemeester Noah Verwaal zullen aan die demonstratie deelnemen.
Deze schermdemonstratie wordt mede georganiseerd door de Schermclub Den Bosch.Bericht van 6 juli 2022: Olympisch schermer Bas Verwijlen in ‘gevecht’ met burgemeester Jack Mikkers
Olympisch schermer
Bas Verwijlen gaat op 6 juli 2022
'in gevecht' met burgemeester
Jack Mikkers.

Op vrijdag 8 juli 2022 rond 16.15 uur zal Olympisch schermer Bas Verwijlen op het bordes van het stadhuis 'in gevecht’ gaan met burgemeester Jack Mikkers. Dat gebeurt rond het afscheid van de Olympisch kampioen en vanwege het Nederlands Kampioenschep schermen dat in Den Bosch op 9 en 10 juli 2022 in de Maaspoort sporthal plaats vindt. Daar treedt ook de Europees zilveren medaille winnaar Tristan Tulen aan Ook het Hoofd Sport en Recreatie Corniel Groenen en de kinderburgemeester Noah Verwaal zullen aan die demonstratie deelnemen. Deze schermdemonstratie wordt mede georganiseerd door de Schermclub Den Bosch.

Terug naar boven