Zaterdag start Ordina Open in Rosmalen

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-06-2007 Bij de Ordina Open die deze week [vanaf 16 juni 2007] in Rosmalen beginnen, staan bij de mannen ingeschreven:, Tommy Robredo, Ivan Ljubicic en titelverdediger Mario Ancic, Marcos Baghdatis, Juan Carlos Ferrero en Guillermo Canas en via een wild card  Nederlanders Robin Haase en Raemon Sluiter. Bij de dames die aangevoerd worden door Jelena Jankovic, zijn de  speelsters: Dinara Safina, Anna Chakvetadze, Ana Ivanovic,  titelverdedigster Michaëlla Krajicek en ook Daniela Hantuchova.
Ordina ambassadeur Sjeng Schalken die onlangs afscheid heeft genomen van zijn professionele tenniscarrière, zal aanwezig zijn op maandag 18 juni. Op deze dag staat hij nog een keer in de schijnwerpers om hem namens het toernooi en zijn fans te bedanken voor zijn betekenis voor de Ordina Open en het Nederlandse tennis.
Ordina Open wordt ingeluid met een beach tennis op de Parade 

Een zandvlakte maakte van de Parade een beach ter promotie voor het Ordina Open dat zaterdag 16 juni 2007 in Rosmalen begint. Hieronder kasteeltje bouwen en linksonder: Demonstrerend Beach tennisteam.
. Publiek kijkt toe vanaf fatboys.

foto's © gerard monté, 15 juni 2007.
.