Gompie

Café Gompie in de Torenstraat is één van de zaken van Henny Forger-Adriaans [*1943], beter bekend als Ma Oetel.

Laatste artikelen binnen de categorie Gompie:

Voor Hennie Forger-Adriaans o.a. 60 uur werkstraf

Voor Hennie Forger-Adriaans o.a. 60 uur werkstraf

Gepubliceerd op: 16-02-2010 | Gewijzigd op: 15-01-2015
Voor de Bossche rechtbank is vanmorgen uitspraak gedaan in de zaak tegen Hennie Forger-Adriaans die ervan werd beschuldigd - vaker - jongeren in Gompie in de Torenstraat te hebben gediscrimineerd. Forger zou tegen de blanke vriendin gezegd hebben: 'Je vriend is niet van het juiste soort'. Zij kreeg van de rechter o.a. 60 uur werkstraf opgelegd.
Lees meer
Correctie op artikel zaak discriminatie'Gompie'

Correctie op artikel zaak discriminatie'Gompie'

Gepubliceerd op: 02-02-2010 | Gewijzigd op: 0
In het artikel van hedenmorgen over de zaak tegen kroegbazin Henny Forger-Adriaans, had in de plaats van 'uitspraak' het woord 'eis' moeten staan. Excuus van de redactie
Lees meer
Eis nav aanklacht tegen Henny Adriaans [Gompie]

Eis nav aanklacht tegen Henny Adriaans [Gompie]

Gepubliceerd op: 02-02-2010 | Gewijzigd op: 15-01-2015
Hennie Forger Adriaans vernam vanmorgen -dinsdag 2 februari 2010 - voor de rechtbank in Den Bosch de uitspraak betreffende de zaak van een Vughts stel van wie de jongen de toegang tot café Gompie was geweigerd. Na publicatie over dat incident volgden meerder aantijgingen tegen kroegbazin Ma Oetel [ook van de Oetel] over min of meer discriminerende momenten in de zaak.
Lees meer
Ma Oetel voor verhoor by politie nav discriminatie

Ma Oetel voor verhoor by politie nav discriminatie

Gepubliceerd op: 07-04-2009 | Gewijzigd op: 0
Na een column en een serie artikelen in het Brabants Dagblad [aanleiding was een melding door een geweigerde kleurling van 16 jr. uit Vught], is er een beerput open gegaan over discriminaties aan de deur van café Gompie in de Torenstraat. Van Gompie, van De Saeck en van Den Oetel in de Verwersstraat is Henny Forger-Adriaans, beter bekend als ‘Ma Oetel, de eigenaresse. Aanvankelijk was de melding –pertinent- niet waar. Vervolgens werd gemeld dat bij Gompie niet wordt gediscrimineerd, maar wel geselecteerd om de veiligheid van het café te kunnen garanderen. Na een gesprek met burgemeester Rombouts [19 maart 2009] is deze week ‘Ma Oetel’ ook bij de politie in de Vogelstraat op het matje verschenen voor verhoor.
Lees meer