Paleiskwartier zet wedstrijd op rond 'Nieuwe wonen'

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-01-2013 | Gewijzigd op: 08-01-2013
De BV Paleiskwartier organiseert een wedstrijd voor ideeën rond het  'Nieuwe Wonen in 2020'.Daarbij worden de deelnemers co-architect van een toekomstige woonplek. De vijf meest opvallende en  vernieuwende suggesties maken kans daadwerkelijk gerealiseerd te worden bij een nieuw ontwerp voor het Paleiskwartier.
Doel van de wedstrijd is de Bossche woonconsument al tijdens de planfase een stem te geven en uit te dagen creatief mee te denken.


Meedenken over het ideale wonen in de toekomst. Het kan de komende weken, tot 28 februari om precies te zijn. Wonen krijgt een nieuwe lading
Hoe zien de ideale leefomgeving en woning er over een paar jaar uit? Pakweg in 2020. Is alles hightech, is iedere parkeerplaats een oplaadplek voor je auto, woon jij in een appartement met hotelservice, passen ruimtes zich in huis flexibel aan naar de behoefte van het moment of levensfase? Hoe ziet de buurt er uit?

De [vijf ] inzendingen die door een vakjury worden beoordeeld, krijgen een plaats op de expositie 'Het Nieuwe Wonen' in het Infocentrum Paleiskwartier. De winnaars ontvangen een IKEA cadeaupas van € 50. De bedoeling is deze ideeën uit te voeren in een toekomstig appartementengebouw in het Paleiskwartier.

De inzendingen staan op het ideeënprikbord van www.woon-in2020.nl. Ook voor deelname tot 28 februari 2013 ! 
Er kan online gereageerd worden.