LateNightshow groeit in kwaliteit en tempo

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-08-2009 | Gewijzigd op: 12-08-2009
De LateNightshow met presentator Theo Verbruggen heeft altijd een aanloopje nodig. De editie van dinsdag 11 augustus 2009 verliep vlot & vloeiend. Er zaten ook wat meer diepere en meer humorvolle elementen in.
Uiteraard blijft de kwaliteit van de inhoud afhankelijk van de gasten, maar naast een technische verbetering, groeit de variëteit van onderwerpen en daardoor ook het amusementskarakter van de show, ook al is er een vaste programmering.
Een leuke binnenkomer was het lied  van de Koningstheatergroep: 'Jezus is teruggekeerd .', .een ode aan Theo Verbruggen.
Met onder meer de act van de drie mannen van de theatetgroep WAK [Niets is echt moeielijk] en  enkele talentvolle solo zangers[essen] van het Koningstheater bood deze dinsdagse editie vermakelijke vertier en interessante praat met kok/theatermaker Peter de Bie [Theatergroep Laika met Me Gusta] en de Bossche illustrator en grafisch ontwerper Micha van Gerwen.

-Links boven: De LateNightshow laat ook telekns fragmenten zien van optredens elders in de stad.  Hier met de groep Cie.Kaiet! en de Vlaamse acteur Geert Hautekiet.

-Boven: De 3e editie van zaterdag 8 augustus 2009: Presentator Theo Verbruggen liet via video's en interviews de Boulevard zien in verleden [Jan van de Berg directeur van de Balie], heden en in de toekomst.
Gasten waren  theateracteurs/producenten, onder wie Herman van de Wijdeven en de jonge acteur Martijn Crins. 
-Links Theo Verbruggen in gesprek met Micha van Gerwen, eerder bij de presentatie van het Boulevardprogramma op 24 juni 2009.

foto's © paul kriele, 24 juni en 8 augustus 2009. 
 

Wethouder Rodney Weterings toonde zich alvast erg tevreden over de Boulevard 2009. Voor de PvdA-wethouder is het , zoals Verbruggen zinspeelde,  mogelijk zijn laatste Boulevard als wethouder, door de verkiezingen van maart  2010.  Weterings toonde zich ook erg ingenomen met de voorstellingen. Daarbij noemde hij  onder meer Alfa met de monoloog van Herman van de Wijdeven [theater Artemis]. 'Ondanks de voordracht van 50 minuten bleef door de tonaties, de intensiteit en de variatie in de stem het aangriipende verhaal boeien,' aldus Weterings die ook verwees naar 'Stemmenvertrek' als een van de pareltjes van de Boulevard.

LateNightshow
De eerste editie van de LateNightshow verliep zaterdagavond nog wat stroef, soms langdradig en met niet een echte knaller, noch in de humoristische noch in de serieuze zin. In die editie zat  ook cabaretiëre Birgit Companje met een columpje over Gerard van Maasakkers die niet helemaal overkwam. 
Het was een nog wat stroef en soms langdradig lopende show, waarin niet een echte een knaller zat, noch in de humoristische noch in de serieuze zin.

De Boulevard trok op de tweede zomerse  avond- zaterdag 8 augustus 2009- een ongekend drukte. Tot ver over twaalven bleef het er gezellig in het open lucht theatercafé.
Ook dinsdagavond  11 augustus 2009 was er tot over twaalven sprake van een goed gevuld plein.

Terug naar boven