Adriana Hernández voert lijst OPA aan

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-10-2014 | Gewijzigd op: 26-10-2014
Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 november 2014 voert Adriana Hernández de lijst van de Partij OPA aan. Hernández is bekend door haar bestuurswerk voor 50PLUS.
 OPA hoopt 3 zetels te behalen 

De van origine Maxicaanse Adriana Hernández [*1969], die vanaf 1996 in Den Bosch woont, is ondermee afgestudeerd in Communicatiewetenschappen en Politiek aan de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen van de Landelijke Universiteit UNAM te Mexico Stad. Ze was tien jaar televisieregisseur van politieke en educatieve programma's bij de landelijke omroep.

  De poster van OPA met de zelfstandig onderneemster Adriana Hernández [ *15 juli 1969], die de lijst aanvoert van OPA.

 Hernández is adviseur communicatiestrategie voor diverse internationale bedrijven. Vanaf het ontstaan van 50PLUS is zij actief voor die partij. Sinds 2012 is zij actief voor het landelijke hoofdbestuur van 50PLUS als Communicatie Adviseur. Bij de Europese verkiezingen dit jaar behaalde Adriana Hernández als 50PLUS kandidaat (plaats 5) uitzonderlijk veel voorkeursstemmen.

In een tijd dat de burgers en met name de ouderen er in koopkracht op achteruit gaan en de tering naar de nering moeten zetten, mogen de gemeentelijke belastingen en tarieven niet stijgen. Daarom is het belangrijk dat de politieke stem van ouderen ook in ’s-Hertogenbosch gehoord wordt.  OPA heeft als doelstelling om de ouderen een eigen stem in de
gemeenteraad te geven.
Voor meer info  en De speerpunten zie , www.opabeweging.nl
.