Waarom toch al die politieke coryfeeën naar Den Bosch?

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-11-2014 | Gewijzigd op: 14-11-2014
Komend weekeind, vrijdag en zaterdag 14 en 15 november 2014, komen tal van politieke hotemetoten naar de stad. Dat is met het oog op de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen, zo wordt beweerd . Maar gezien de verkiezingen voor Provinciale Staten volgend voorjaar [18 maart] zal juist dat hun motief zijn van hun bezoek waarbij ze garen bij willen spinnen.
...
Na de congressen en andere bezoeken van politici uit De Haag komen
-vrijdag  14 november De Tweede Kamerleden van de D66, Stientje van Veldhoven en Wassila Hachi naar Den Bosch nav de Groeitour in Oss. Maar een grotere coryfee is Alexander Pechtold die overigens zaterdag de stad aan doet.

-op vrijdag 14 november brengen CDA-lijsttrekker Huib van Olden en kandidaat Marianne van der Sloot samen met CDA partijvoorzitter Ruth Peetoom een werkbezoek aan Weener XL.

-Zaterdag 15 november dus D66-er Alexander Pechtold en ook SP -fractieleider Emile Roemer.

-Zaterdag 15 november is landelijk lijsttrekker Lodewijk Asscher in de stad. Samen met de lokale lijsttrekker Jeroen Weyers bezoekt de vice-premier de Dienstwinkel op Boschveld en gaat daarna de stad in om wat te flyeren.

-zaterdag15 november komt fractievoorzitter Bram Ojik van GroenLinks naar Den Bosch en bezoekt Boschveld en de binnenstad.
-Zaterdag15 november is de aanvoerder van het kabinet,  premier Mark Rutte op het Kerkplein om daar onder meer de stroopwafels van de VVD te gaan proeven...

Overigens zullen alle lokale partijen zich zaterdagmiddag op het Kerkplein manifesteren ihkv van de LOKALE verkiezingen van 19 november 2014 !