Geringe opkomst bezoek Rita Verdonk [TON]

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-01-2010 | Gewijzigd op: 12-05-2010
Het bezoek van Rita Verdonk van Trots op Nederland [TON] zaterdagmiddag 23 janauri 2020 aan Den Bosch, heeft niet veel mensen op de been gebracht, maar die er waren toonden zich erg betrokken en gepassioneerd.

In de Talent Factory  was een ontvangst met koffie en daarna discussies en ontmoetingen met partijleden. Immers Rita kwam  de kandidaat-raadsleden van TON een hart onder de riem steken en haar partijprogramma promoten.
TON afdeling Den Bosch gaat met 19 leden de verkiezingen van 3 maart 2010 in.
In de Talent Factory waren welgeteld 35 bezoekers en opvallend geen pers.

 
Een senior ..en ..

foto's © marc venrooij, 23 januari 2010.
 ...een jonge fan [Nard Colijn] , en daarnaast nog 33 andere bezoekers in de Talent Factory voor de grote manifestatie met bekende zakenlui en andere politici die door TON op 4 januari 2010 was aangekondigd.
   
Op het einde een quiz met enkele quizmisses, maar de vragen waren voor Rita soms onoplosbaar.. TON heeft deskundigheid in huis gehaald onder wie Nelly van den Hout [l] [kandidaat raadslid op plaats 3 met aandachtsgebied gezondheidszorg] en Hans Krosse [r.], de ziekenhuisdirecteur.

Het hoofdthema was gezondheidszorg. Daar werd een beetje over geboomd en ook nog lichtelijk over veiligheid.
Men vroeg zich af Waarom aangiftes en afhandeling zo moeizaam verlopen.
Dat het lang duurt voordat de politie in actie komt. Rita riep dat het tijd werd dat er eens iets gedaan wordt aan de mishandeling van hulpverleners. Verdonk stelde voor '...bij ieder delict € 10.000 boete op te leggen aan de pleger van zulks geweld.'
De aanwezig toonden zich erg gepassioneerd en hadden begrip en toonden vertrouwen in hun leidster.

   
Amusement door Mike Vincent die een speciaal lied 'Oh, Ik ben zo Trots op Den Bosch voor TON componeerde..  Colinda Rotmans van het gemeenteloket legt de vraag uit hoe het systeem werkt bij aanvraag van zorghulpmiddelen en dat het minimaal 8 weken duurt voordat er een antwoord is op de aanvraag of behoefte. 
   
Bossche lijsttrekker van T'rots', die afkomstig is van Leefbaar: Hanneke van Dorelmalen-Welten.

foto's © marc venrooij, 23 januari 2010.
Peter Kuiper van de politie Den Bosch geeft uitleg waarom alles niet zo soepel loopt bij aangiftes.


Terug naar boven