Verkiezingsaffiches Wilders Vught/Den Bosch beklad

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-05-2010 | Gewijzigd op: 21-06-2010
Op diverse plaatsen in de stad, waar aanplakborden staan voor de Tweede Kamerverkiezingen, zijn de portretten van Geert Wilders van de PVV of beklad of overgeplakt.
Eerder deze maand [5 mei j.l.] werd op diezelfde verkiezingsborden van Wilders een Hitlerfiguur gemaakt en over zijn ogen  de letters 'N O' geklad. De politie heeft de portretten van Wilders met een Hitlersnor weggehaald. 
Sedert maandag 1 mei 2010 zijn Wilders' portretten tot een licht ontvlambare duivel gemanipuleerd. Het gaat om de borden bij de Wilheminabrug en bij de Drakenfontein voor het station.
.
Reclamegrapje met verkiezingsbord / 21 juni 2010
Een telefoonmaatschappij haakt in op het overplakken van verkiezingsaffiches en het overstappen van de ene naar de andere partij door bij de diverse partijen de verkeerde leuze te plaatsen.

foto © paul kriele, 21 juni 2010

Bij Wegrestaurant De Witte Vught  /12 en 22 mei 2010.
 
Boven: Bord bij Motel in Vught.
Affiches van de PVV waarop Wilders met een rode mopneus en een bekrast affiche.
Rechts: bord in Maaspoort.
Boven: affiche bij de Maaspoorthal Noord zijde.
foto's © herman van boxtel, 12 en 22 mei 2010

Wilhelminabrug Den Bosch

PVV-partijleider en Tweede Kamerlid Geert Wilders als licht ontvlambare duivel.
foto's © paul kriele, 12 mei 2010.

Aangifte door Rita Verdonk over Bossche aantijgingen
Rita Verdonk die op 24 april j.l. bij haar bezoek aan Zuid met eieren werd bekogeld en beschimpt heeft aangifte gedaan bij de politie. Dat is niet in Den Bosch, maar in Den Haag gebeurd. De lijsttrekker van TON was op 24 april 2010 in de Gestelse buurt voor de opname van een campagnefilm over TON.
Eerst wilde Verdonk die in de Hildebrandstraat uitgescholden werd voor 'kankerhoer' en 'racist' geen aangifte doen omdat ze er geen heil in zag.

Rita Verdonk bij haar bezoek aan de Talent Factory op 23 januari 2010. met een fan Nard Colijn. Het bezoek was bedoeld als promotie van het partijprogramma van TON en om de 19 kandidaat-raadsleden van TON een hart onder de riem te steken.  
foto © marc venrooij, 23 januari 2010.

Het filmpje registreerde juist het toenemend geweld tegen personeel van alarmdiensten waarvoor Verdonk in het filmpje in de bres springt. In Den Bosch kreeg ze rond dit thema nu zelf de  volle laag.

Terug naar boven