PVV en CDA-kopstukken naar Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-02-2011 | Gewijzigd op: 22-02-2011
-PvdA Tweede Kamerlid Tanja Jandnanansing, Brechtje de Schipper van studentenvereniging Gremio Unio en docent en raadslid Latif Hasnaoui gaan donderdag 24 februari met elkaar in debat over de toekomst van het Hoger Onderwijs in Nederland
PVV naar de Sint Jan
Donderdag 24 februari 2011 komt een PVV-delegatie naar Den Bosch en bezoekt onder meer de St. Jan. Geert Wilders en  PVV-lijsttrekker voor de Eerste Kamer gaan er een kaarsje opsteken en daarna in het centrum flyeren. De politie gaat extra toezicht houden bij dit bezoek.

-CDA nemen een brunch op Kerkplein 
CDA minister Donner en oud-Maastrichtburgemeester Gert Leers bezoeken zaterdag 26 februari 2011 de Bossche binnenstad.  Al om half tien zitten ze aan aan een brunch op het Kerkplein.
-SP tegen leegstand
-Maandag 21 februari 2011 heeft een lokale SP-delegatie onder aanvoering van lijsttrekker Provinciale Statenverkiezingen, Nico Heijmans, leegstaande panden [woningen/kantoren] bezocht en aangemerkt.
De SP wil huizen geen leegstaande kantoren.In Den Bosch wordt op dit moment 120.000m² kantoor en bedrijfsruimte aangeboden. Zo’n 42.000m ² staat langer dan 3 jaar leeg.
De gemeente wil jaarlijks 2.500m ² omzetten of slopen, dat vindt de SP te weinig als je kijkt naar de structurele leegstand van 42.000m ². Tegelijkertijd zijn er nog steeds nieuw kantoren en bedrijfspanden in aanbouw, terwijl de wachtlijst voor een betaalbaar huis al meer dan 4 jaar is.