Wilderscaravaan even op Bossche Markt

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-11-2006 Vanmorgen 1 november 2006 deed -tussen 11 en 12 uur Tweede Kamerlid en politicus Geert Wilders even Den Bosch aan. De campagne van de ‘Groep Wilders/Partij voor de Vrijheid’ startte gisteren in Eindhoven en Geleen. Den Bosch stond in de landelijke verkiezingstoer van deze partij op de tweede dag op de eerste plaats. Na een korte rondgang en wat babbeltjes hier en daar vertrok het gezelschap in een blauwe bus en geëscorteerd door enkele motoragenten vanaf Achter het Stadhuis uit de binnenstad.

 Geert Wilders [*Venlo, september 1963] deed met zijn verkiezingsteam woensdag 1 november 2006 Den Bosch aan.
Bastion Oranje passeerde - na kort overleg -enkele bodygards en kreeg toestemming in de bijna vertrekkende bus een foto te nemen.
   
Bij het vertrek werd de caravaan door een tiental Bosschenaren eerder meer nieuwsgierig bekeken, dan toegezwaaid.  foto's © paul kriele, 1 november 2006.
 

Rondom de Markt was nogal wat blauw in de buurt, maar geen enkele politicus. Wethouder Eugster was rond dat tijdstip voor het stadhuis druk met het in ontvangst nemen van de eerste aardgasauto die door Van den Udenhout aan de gemeente beschikbaar wordt gesteld. Ook burgemeester Rombouts werd daar ook nog even op het bordes waargenomen.
Wilders en zijn manschappenen vertrokken bepakt met Bossche lunchpakketten richting Vlaardingen.
De Groep doet deze en komende week alle provincies aan, aldus Dion Graus, de nr. 6 op de lijst. Graus staat bekend om zijn acties tegen dierenmishandeling. Graus introduceerde o.a. een landelijk alarmnummer 113 voor dierenmishandeling.  


Geert Wilders [*Venlo, september 1963] deed met zijn verkiezingsteam woensdag 1 november 2006 rond 11.00 uur even Den Bosch aan. Bastion Oranje passeerde - na kort overleg -enkele bodygards en kreeg toestemming - ondanks het reeds ingezette vertrek en de zware beveiliging -  in de bijna vertrekkende bus een foto te nemen van de veel besproken politicus. Wilders zat achter in een speciale Blauwe bus en was al bezig met zijn lunch.

Bij het vertrek werd de caravaan door een tiental Bosschenaren eerder meer nieuwsgierig bekeken, dan toegezwaaid.

Terug naar boven