Installatie 38 raadsleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-03-2006 Donderdagavond 16 maart 2006 hebben in het Bestuurscentrum 21 nieuwe raadsleden de eed afgelegd. Door burgemeester Rombouts werden alle 39-1 leden geïnstalleerd.  

De 39-1 nieuwe raadsleden.
foto © peter van gogh,  16 maart 2006.

Nieuwe raadsleden geïnstalleerd
Do
nderdagavond 16 maart 2006 zijn in het bestuurscentrum 38 raadsleden geïnstalleerd. Ten aan schouwe van burgemeester Rombouts en een 50-tal belangstellenden legden 21 van hen de eed af. 
=Voor de PvdA: Hermie van Ommeren, Annemarie van de Pol, Maarten Pieters, Marieke Tettoroo, Paul de Wildt, Inke Katoen en Sjef Marcelis naast de zittende, Deniz Őzkanli.
=Voor de VVD zaten er al in: Roderick van de Mortel, Anneke Schults, Jan Hoskam, Henk Beckers en Govert Schermers.
=Voor het CDA zit Huib van Olden voor het eerst in de raad, naast de zittende Jetty Eugster, Jan van Heijningen, Ben Wagemakers en Ingrid Thelissen.
=Bij de SP komen nieuw binnen: Will Vugs, Ellen Pauel, Jolanda van Osch naast de zittende raadleden Cecile Visscher en Nico Heijmans.
=Bij Groen Links keert Eric de Rooij weer terug met ook als nieuwkomer Gokmen Őzturk [voorkeurstemmen], naast de zittende Judith Hendrickx en Ruud Schouten.
=Rosmalens Belang heeft schoon schip gemaakt en daar komen Ton van Bussel, Sjef van Creij [door voorkeurstemmen], Jos van Son en Kees Aben allen nieuw in de raad.
=Namens Bosch Belang zijn - naast de bekende Paul van der Krabben en Frans van Valkenburg- nieuw: Gerard Kruiswijk en Gerard van der Tol.  
=Bij de Stadspartij/Knillis treedt de oud-gediende Paul Masselink weer aan.
=Bij Leefbaar Den Bosch/Rosmalen gaan Paul Kagie en Hanneke van Doremalen gewoon door.  

Als enkelen van deze raadsleden doorschuiven naar een wethouderspost [bijv. Roderick vd Mortel, Hermie van Ommeren en Bart Eigeman] komen er opnieuw nog drie nieuwe raadsleden bij.