On top of Love Kruisstraat 21A verhuist

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-08-2013 | Gewijzigd op: 29-08-2013
Zaak met erotische cadeaus en snuisterijen stopt op Kruisstraat 21A. 'On top of Love' gaat verder in het pand van de voormalige galerie Posset aan de overkant op Postelstraat 68. 'On top of Love' van eigenaresse Miranda Viguurs,
houdt uitverkoop in de winkel in de Kruisstraat. 
'On top of Love' stopt op Kruisstraat 21A en gaat verder op Postelstraat 68.

foto © paul kriele, 26 augustus 2013.

Bericht van 18 novemenb 2010 Nieuwe zaak in de Kruisstraat met erotisch assortiment .

Op Kruisstraat 21a heeft zich sedert begin november 2010 de zaak 'On top of Love' gevestigd.

foto's © paul kriele, 12 oktober 2010.

Eigenaresse Miranda Viguurs was al vroeg geïnteresseerd  in liefde en erotiek. In die lijn ligt ook haar ambitie de winkel On Top of love te beginnen waar gadgets voor lieve kunst en bijvoorbeeld lingerie voor hem en haar verkrijgbaar zijn. In de gewelvenkelder heeft de 39-jarige Miranda een kollektie zweepjes, bondages en etc uitgestald, spullen die iets met erotiek te maken hebben. 
De naam van de zaak 'On Top of Love' is dan ook erg suggestief voor 'Liefde en erotiek', die de collectie meer benadert. 
De sfeer die door de spullen wordt opgeroepen, maakt dat het interieur van de winkel ook erg warme en kleurrijk overkomt. De winkel is laagdrempelig gehouden zodat de mensen gemakkelijk kennis kunnen maken met de nieuwste trends op gebied van liefde en erotiek.
Buiten deze winkelnering verzorgt Miranda  homeparty's  a la tupperware. waar in een ongedwongensfeer over haar ambities en collectie gesproken wordt
Voorheen zat hier de zaak in jaren 60 spullen en woningdecoraties uit die jaren.

Terug naar boven