Van Ons

Café Van Ons.  Een naar idee van fysiotherapeut  Joost Valkenberg opgezet  'aandeelhouderscafé op Korte Putstraat 3. Als  bestuursleden van deze 'Vereeniging Ter Leeringhe ende Vermaeck Van Ons', die certificaten uitgeeft twv 3500 euro, staan geregistreerd: Hugo Cooijmans, Raymond de Man, Jeroen van Gaal en Roger Schreurs. Bedrijfsleider is Olivier Muller. 

Het café, dat ook openbaar toegankelijk is, ging vrijdagmiddag 15 mei 2009 officieel open met de onthulling van een ijssculptuur door wethouder Bert Pauli.

Laatste artikelen binnen de categorie Van Ons:

Putstraat: Opening aandeelhouderscafé Van Ons

Putstraat: Opening aandeelhouderscafé Van Ons

Gepubliceerd op: 15-05-2009 | Gewijzigd op: 03-06-2009
Wethouder Bert Pauli opende vrijdagmiddag 15 mei 2009 met een druk op de knop het nieuwe café 'Van Ons' op Korte Putstraat 3. Met die daad werd een ijssculptuur onthuld met de letters Van Ons en het logo. De meeste van de 75 pas geregistreerde aandeelhouders van café Van Ons waren aanwezig op de receptie nav de opening van hun eigen café/bar Van Ons op Korte Putstraat 3. Daar opende wethouder Bert Pauli met een druk op de knop een ijssculptuur. waarna uit een ijskan [ook een sculptuur] bier werd geserveeerd en geproost op deze feestelijke gebeurtenis. Pauli herinnerde zich de Putstraat 20-25 jaar geleden toen er alleen nog een café 't Pantoffeltje was. Hij prees namens het College van B&W de initiatiefnemers.
Lees meer