Vijf jaar Brede Bossche School/Stop rokenactie

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-06-2005 Op zaterdag 18 juni 2005 werd het vijfjarig bestaan van de Brede Bossche School gevierd. De eerste vestiging opende in 1998 op de Hambaken. Tegelijk met deze manifestatie vond de uitreiking plaats van de actie Stop Roken. Onderaan staan de prijswinnaars.

 De Brede Bossche School, een soort buurthuis voor jong en oud. De eerste school staat aan het Wielsum.  Op de dag van 5 jaar BBS was er onder meer een rommelmarkt. 
De hoofdprijswinnares met haar buddy. Zij ontving een cheque van 250 euro. foto's © gerard monté, 18 juni 2005.
 

Uit de deelnemers, die er tijdens de actie in waren geslaagd te stoppen met roken, werden vijf winnaars gekozen, elk ontving een cheque van 100 euro. Middenin de vijf prijswinnaars.

Wethouder Ellye de Jonge interviewt als een volleerd reporter, een van de winnaars die van 40 sigaretten per dag stopte Alle prijswinnaars met wethouder Elly de Jonge middenin, en de buddy's poseren voor de groepsfoto
 
Ook de buddy's werden in de uitslag betrokken. Een van hen hier op de foto met een boeketje.
.
De suikerspinnenkraam op het schoolplein van de Brede Bossche School op de Hambaken.
foto's © gerard monté, 18 juni 2005.

Na de prijsuitreiking gind de manifestatie '5 jaar BBS' weer verder.
De eerste prijswinnares is Donja Dubbelaar met een cheque van 250 euro en de buddy Olaf Mieras. De buurtprijswnnaars [100 euro]: Boschveld/Deuteren Wilma Mauriks met buddy Junice Mauriks, Graafsewijk Marjan Folkerts en buddy Annita van Rijn, Orthen links Jacobien Kerkhof en buddy Fans Kerkhof, de Haren Donk en de Reit: Tineke Valentijn en buddy Michelle Siebert, en Hambaken Joost Hoornweg met Francien Faber.

Terug naar boven