Hoogste punt Brede Bossche School Ploossche Hof

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-04-2005 Vanmorgen - 27 april 2005- heeft een officieel gezelschap olv wethouder Jetty Eugster gevierd dat van de Brede Bossche School aan de Ploossche Hof het hoogste punt was bereikt.  Op de locatie van het voormalige winkelcentrum komen divers nieuwe gebouwen, zoals de school, een verzorgingshuis en appartementen.
De school richt zich op de jeugd van de Reit, Haren. Ook de aannemers en de onderaannemers deelden in de feestvreugde en deelden cadeautjes uit. 

Wethouder Eugster en de verantwoordelijke projectleider Theo Brinkman van de gemeente die de opdracht gaf voor dit gebouw.  
foto's © marc venrooij, 27 april 2005.
 
Als acts waren er vuurspuugers naar het terrein genodigd.

In een Brede School werken organisaties op het gebied van onderwijs, welzijn en zorg samen. Die school is tevens een soort buurthuis met een bibliotheek, cursusruimten en een sportzaal. Daarnaast is er ook peuteropvang en een kinderdagverblijf.

Cadeautje van de bouwers: Aan de Stegge Bouw en Werktuigbouw in Goor. Wewthoduer Jetty Eugster neemt de bouwdoos in ontvangst.
Via een hijskraan werden de bouwdozen op het feestterrein neergelaten.
foto's © marc venrooij, 27 april 2005.

Cadeautje van de bouwers: Aan de Stegge Bouw en Werktuigbouw in Goor. 
Voor de kinderen was er een legobouwdoos. Die vracht werd via een hijskraan op het feestterrein neergelaten.
Voor alle aanwezigen was er een lego bouwdoos. die wethouder Eugster hier in ontvangst neemt.
De school is ontworpen door Frencken Scholl Architecten uit Maastricht. De bouw is gerealiseerd door Aan de Stegge Bouw en Werktuigbouw in Goor. De bouwers zijn nog wel even bezig want pas in januari 2006 staat de oplevering gepland.

Terug naar boven