Brede Bossche School De Kruiskamp wint BBS-Succesprijs

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-11-2012 | Gewijzigd op: 16-11-2012
Op 15 november 2012 reikte wethouder Ruud Schouten aan BBS De Kruiskamp de Succesprijs uit. Dat was een cheque van € 1.000. De school won de prijs met het BBS Kinderfilmfestival, waarvoor kinderen van groep 8 een film hadden ingediend

De schooljeugd had geleerd van een eigen verhaal een pitch te maken waarop vervolgens het script werd gebaseerd.
De vijf films beleefden hun première tijdens het Wijktheater dat 400 mensen bezochten. Theaterfestival Boulevard opende bovendien met de films.
Met die prijs bedankt de gemeente de beroepskrachten en vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid.Elke locatie* nomineerde daarvoor een in het oog springende activiteit.

De cheque van €1.000 van de gemeente die wethouder Ruud Schouten donderdag 15 november 2012 uitreikte aan het schoolteam van BBS de Kruiskamp.


*Zeven BBS’en
Alle zeven BBS’en hebben hun meest in 't oog springende activiteit genomineerd voor de BBS Succesprijs 2012. Bijvoorbeeld het project Debatlessen van Haren, Donk en Reit (2e prijs). Of het herinrichten van een BBS-ruimte voor en door verschillende clubs die er hun activiteiten uitvoeren. Tijdens de bijeenkomst mat de applausmeter voor welke activiteit het hardst werd geklapt. Zo werd BBS De Kruiskamp de winnaar. De Succesprijs bestaat uit een certificaat, een geldbedrag van €1.000 en een wisseltrofee.