Echt Bosch kwartetspel verschenen

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-06-2021 | Gewijzigd op: 14-06-2021
Mike Koudijs, de man achter het super-lifestyle kledingmerk Supernoud* heeft een echt Bosch kwartetspel op de Markt gebracht. Het bestaat uit 16 uiteenlopende kwartetten van straatfiguren, tot onbekende steegjes,  lekkernijen  en Bosch dialect/ kreten Maar ook de bellend engel op de Sint Jan en de Gulden Draak.
 Het spel is verkrijgbaar in de conceptstore Swam op Hinthamerstraat 67 of in de Supernoud winkel op Vlijmensweg 190D of bij bol.com of via www.supernoud.nl  
Een astronaut is het beeldmerk van  Mikes [Koudijs] life-style en kledingmerk Supernoud. Dus ook van dit echt Bossche kwartetspel.
foto's © ben nienhuis, mei 2021.
........................

De naam Supernoud verwijst naar het centrale merk een [astro] naut,] die op weg was naar de maan, maar door een verkeerde weg te kiezen alsnog op de aarde belandde.Vanuit zijn landingsplaats de Moerputten gaat hij op weg om o.a.  's-Hertogenbosch te gaan verkennen.
Mike Koudijs begon als ontwerper maar met bijv. dit vervolg op Supernoud  kan hij oneindig creatief zijn en verder kijken dan kleding alleen. Daarbij werkt hij samen met studenten van St.Joost, fotografen, illustratoren en designers. 
Meer info over Supernoud: www.supernoud.nl