Nieuw café Klassiek in Gelaarsde Kat / Putstr.25

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-09-2008 | Gewijzigd op: 31-05-2009
Na totale renovatie van De Gelaarsde Kat: nieuw Café Klassiek.
   
In oktober 2008 verandert het aanzien van de Gelaarsde Kat op Korte Putstraat 25 in Café Klassiek. 
foto © paul kriele, 28 augustus 2008.
Het logo van de nieuwe zaak die in december 2008 op Korte Putstraat 25 open gaat. De uitbaters zijn René en Anja Schoenmakers.

René Schoenmakers en Anja Schoenmakers-Kantelberg hebben hun zin gezet op Korte Putstraat 25. Beiden komen uit Eindhoven en wonen pas een half jaar in 's -Hertogenbosch. Ze waren aan iets nieuws toe. Bij hun oriëntaties was hen juist dit  pandje in de Korte Putstraat van Maarten van de Bosch opgevallen. Maarten stopt met de Gelaarsde Kat. 
De 48-jarie René heeft er wel een half jaar over gedaan voordat hem de gunning voor dit sfeervolle pandje werd verleend. René komt uit een zakenmilieu en Anja was onderwijzeres basisonderwijs. Ze stappen voor het eerst de horeca binnen. René en Anja:  'We wilden echt iets voor ons zelf. Daarom gaan we de zaak ook zelf runnen.'
René over het pandje in de Korte Putstraat dat hij een origineel en leuk straatje vindt: Het interieur krijgt een klassieke uitstraling.  En dat klassieke karakter wordt bepaald, door  zowel de inrichting als door de gastheren, die toch bijdragen aan de sfeer.. ', aldus de nieuwe horeca-ondernemers.

De start van de verbouwing staat gepland voor half oktober 2008.  De aannemer en de interieurbouwer denken 2 maanden nodig te hebben. Half december 2008 willen de Schoenmakers hun café Klassiek openen.

Zie ook artikel over Gelaarsde Kat op deze site via startpagina.