Officiële opening Het Warm Onthaal Hinthamerstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-06-2009 | Gewijzigd op: 03-06-2009
Op woensdag 3 juni 2009 toonden de twee eigenaars/exploitanten van het café-restaurant 'Het Warm Onthaal' Gerwin Sleutjes en Tom Degen zich gastheer voor de lokale pers.
Het Warm Onthaal in de Hinthamerstraat 187 maakt onderdeel uit van de gelijknamige stichting die aan mensen met een maatschappelijke achterstand arbeids-re-integratieplaatsen biedt.
De dagzaak op de hoek met de St.Jacobstraat, is voor eenieder toegankelijk en elke dag - behalve op zondag en maandag - geopend.
Op woensdag 8 juli 2009 zal burgemeester Rombouts 'Het Warm Onthaal' officieel openen.

   
   

Boven: Gastheren meester-kok Gerwin Sleutjes [l] en cliëntenbegeleider Tom Degen serveren speciaal voor de lokale pers als dagschotel een 'aangeklede' hamburger. Onder links: de mis en place en rechts meester-kok Gerwin Sleutjes in de pas aangeschafte keuken waarvoor nog enkele sponsoren worden gezocht.
foto's © paul kriele, 3 juni 2009.
------------------------------------------------

De dagprijzen variëren vanaf  € 6 euro, maar er zijn ook dagmenu's en gerechten in prijs vergelijkbaar met collega -restaurants, zoals een Argentijnse steak voor € 27,50 of een ossenhaas saté met stokbrood voor €  9.50.
In het café werken naast de meester-kok Gerwin Sleutjes, Tom Degen als cliëntenbegeleider en enkele werknemers die geplaatst zijn via integratiebureaus en/of uitkeringsinstanties.

Het café-restaurant 'Het Warm Onthaal' op Hinthamerstraat 187/St.Jacobstraat 2. dat als dagzaak al vanaf carnaval draait, maar woensdag 8 juli 2009 officieel door burgemeester Rombouts wordt geopend.
foto © paul kriele, 9 november 2005.
Het café richt zich op bijvoorbeeld de bewoners van het nabij gelegen Anthoniegaarde of  Reinier van Arkel en alle andere toevallige passanten en  inwoners van de stad. 

Terug naar boven