Raadskelder heropend

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-06-2009 | Gewijzigd op: 09-10-2013
De crew van de nieuwe Raadskelder onder het stadhuis olv Jeroen van Doorn.
foto © paul kriele, 31 augustus  2008.
Een sfeerfoto van het interieur.

Na een verbouwing is op 5 juni 2009 de Raadskelder opnieuw geopend.  In de historische kelders onder het Bossche stadhuis serveert chef kok Hein Vissers echte Brabantse producten. Chef-kok Hein Vissers presenteert in de Raadskelder een gevarieerd menu van gerechten met een rijke historie, vrijwel volledig gebaseerd op Brabantse streekproducten. 
Huiscateraar Hutten ontwikkelde het nieuwe concept voor dit bekende Bossche etablissement.
De dagelijkse leiding is in handen van chef-kok Hein Vissers [voorheen De Fuik Aalst] en restaurantmanager Jeroen van Doorn [voorheen bij De Gouden Molen /Rossum].  
“Echt Bosch genieten is de lijfspreuk van het nieuwe restaurant” , aldus Hein Vissers. Onder meer met   het onovertroffen varkensvlees van het Berkshire ras, gehoed op boerderij 'De Walnoot & Wilg' in Best. Biologisch geteelde appels uit Bokhoven en op authentieke wijze gerookte paling van palingrokerij ’t Tonnetje uit Wijk en Aalburg. Alllemaal streekproducten die rechtstreeks van de boer, slager of teler komen. De  toppers van toen, maar dan in een moderne presentatie,' aldus Vissers.