Kunstveiling bART via internet

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-03-2006 Onder de titel Nieuwe Erfgenamen loopt er tot en met mei 2006 een expositie in de Bank van Lening. De expo maakt deel uit van een openbare verkoop via internet opgezet door het platform bART.

-Hierboven de omgang in de Bank van Lening die binnenkort geheel zal worden verbouwd.
-Rechts boven: Deel van werken van Chris Vrenken.
-Rechts: Tessa en Iris Schepers
-Links: Befort in haar toespraak van de Amsterdamse kunstenaarsenco.  
-Onder: Mr en Mrs Cuddel bezochten de tentoonstelling en sloegen kreetjes van verbazing over de objecten. Beiden bewonderden ook de technische installatie voor de muziek, die bij de opening gebruikt werd.

foto's © gerard monté, 12 maart 2006.

 

In de Bank van Lening zijn kunstwerken te zien van zes kunstenaars aangesloten bij bART die via internet onder de naam ’Nieuwe erfgenamen’ geveild worden. bART is een platform dat jonge getalenteerde, kunstenaars de mogelijkheid biedt zich te profileren. Dat gebeurt dit keer in maart [aanstaand weekeind] , april en mei 2006 met een veiling en kijkdagen.

Via www.bartophetweb.nl kan een bod worden gedaan en in de Bank van Lening [Schildersstraat] kunnen de werken van Serge Lammerts, Eshter Broekhoven, Daan de Jong, Jeroen Fransen, Marleen Sleeuwits, Chris Vrenken, Sanne Everts, Rick Fraterman en Birgit Gerritsen worden bekeken.
Bart raakte onder meer bekend van projecten in Totaalcafé De Boulevard en van de expositie Artists of Military Spots, die in rond Europese Vestingstad [2005] werd gehouden onder meer in Galerie Hüsstege en bij de Citadel en het Kruithuis.


Terug naar boven