Horsten De Mooij nieuwe bestuursleden Brabants Leisure Ontwikkelfonds

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-01-2021 | Gewijzigd op: 15-01-2021
Maurice Horsten en Charles de Mooij zijn toegetreden als voorzitter resp.  bestuurslid  van de Stichting Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant [(Stichting LOF Brabant) .Zij vormen door hun ervaring en betrokkenheid in de Brabantse financiële, culturele en vrijetijdseconomie sector een waardevolle toevoeging aan het bestuur. aldus een persbericht. 
Charles de Mooij, directeur van Het Noordbrabants
Museum.
Rechts Maurice
Horsten directeur Bossche Investerings Maatschappij.

foto links ©
marc bolsius, 13 december 2020..
...................................
 
Maurice Horsten: “Ik ben sinds de start van het LOF Brabant betrokken als lid van het Investeringscomité en ben goed bekend met het fonds. Vanuit mijn functie als directeur van de NV Bossche Investerings Maatschappij ken ik veel ondernemers en weet ik wat er nodig is om kansrijke ondernemingen en projecten te ondersteunen en van de grond te krijgen. Ik heb ruime bestuurlijke ervaring in zowel de private als in de publieke sector en zet die ervaring graag in om, als voorzitter, van het LOF Brabant een doorslaand succes te maken. Als nieuwe voorzitter van Stichting LOF Brabant, trek ik me terug uit het Investeringscomité.”

Charles de Mooij: “Als directeur-bestuurder van Het Noordbrabants Museum heb ik de sterke ontwikkeling van de culturele en vrijetijdseconomie-sector in de afgelopen jaren waargenomen en zie ik de noodzaak om door samenwerking en het doen van gezamenlijke investeringen het aanbod en de kwaliteit in Brabant verder te versterken. ‘