Neem uw kleinkinderen gratis mee op BUSavontuur

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-03-2012 Om klein[e]kinderen het Openbaar -BUS- vervoer in te krijgen start de province vanaf maandag 26 maart 2012 de 'Samen op BUSavontuur'. Dat is 'een traktatie voor opa’s en oma’s en hun kleinkinderen.'  Met deze bustoer, waarvoor gratis probeerkaartjes zijn aan te vragen, zijn ook nog eens prijzen te winnen.
Door een reisverslag te maken of door de kleinkinderen een kleurplaat van die bustocht te laten inkleuren, worden beloond met: ; .
- 1e prijs: twee jaarabonnementen voor een pretpark;
- 2e prijs: drie vrijkaartjes voor Snowworld;
- 3e prijs: 5 voorleesboeken "De grote rode bus"
Bovendien ontvangen de eerste 50 inzendingen van een reisverslag het Brabantse Dalkortingsproduct t.w.v. € 10,50 voor de persoonlijke OV-chipkaart waarmee een jaar lang met de Brabantse bus met 40% korting kan worden gereisd [op werkdagen na 9.00 uur en in het weekend en op nationale feestdagen de hele dag].

Actievoorwaarden
De actie BUSavontuur loopt van 26 maart tot en met 15 april 2012 en is bedoeld voor alle grootouders uit de provincie Noord-Brabant.

Grootouders, waarvoor deze actie is bedoeld, kunnen via www.goedbezigbus.nl de gratis ‘probeerkaartjes’ aanvragen. (Max.4 per adres. Let op! Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis). Goed Bezig BUS geeft maximaal 500 buskaartjes weg, dus op=op.

Het BUSavontuur is een onderdeel van het Europese project Bambini dat als doel heeft ouders en jonge kinderen [0-6  jaar], te stimuleren om meer gebruik te maken van duurzaam vervoer.  zie  www.mobile-bambini.eu.