Kerstfilm 'Home Allone' vertaald in Bossche productie'Thuis alleen'

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-12-2020 | Gewijzigd op: 16-12-2020
'Bossche' film Home Alone [Thuis alleen] is in aantocht. Bekende Bossche sterren onder wie wethouder Ufuk Kahye speelt er in een rol [-letje],  en  ook wijkmanager Paul Hilgers, die als goedgevig man eenmaal per jaar ook al op foto en film komt te staat en nog eens 30 kinderen hebben  de afgelopen tijd in de opnamestudio in het jongerencentrum Zuid-Oost van Power073 doorgebracht om de kerstklassieker Home Alone in het Nederlands in te spreken. 

Aanleiding van deze Bossche productie,  was het zoontje van jongerenwerker Nick Schonhage, die de echte Home Alone-film niet  kon volgen. Voor Nick betekende dat eene gemiste kans.die leidde tot een super coronaproef activtiteit.  
Hierboven: wethouder Ufuk Kâyha
en rechts wijkmanmager Paul Hilgers.

-Links: Darrel Ludwig als Kevin, 
-Links onder Gaia Davidson als moeder Kathe
-Hieronder Nick Schonhage
als jongerenwerker. 
....

Het wordt een hilarische variant van de internationale film met veel creativiteit van de jongeren. Dus plat Brabants, straattaal en rapliedjes van henzelf. De Bosche Home Akloneis vanmf Kerstavond t/m derde Kewrstdag te downloaden. via een link die gedeeld gaat wordewn op het Instagramprofiel van Powerup073. @PowerUp073.De filmmakers en de filmspelers roepen iedereen op de film via social media te delen met #homealone073.
Onder de jongeren die een foto delen met #homealone073 wordt een Alleen Thuis pretpakket verloot.