New Kids openden eerste winkel Fanstore in Den Dungen

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-04-2011 Met enige vertraging arriveerden om even over 12 uur zaterdag 9 april 2011 de acteurs van de populaire film en serie New Kids in de Litserstraat in Den Dungen. Daar werdin de Litserstraat  een eigen Fanstore geopend.

In de winkel zullen naast de dvd en blu-ray van New Kids Turbo! ook andere spullen te koop zijn zoals fillmmerchandise, soundtrack cd's en de serie New Kids op dvd. De 'fanstore' in Maaskantje is de eerste plek waar de film officieel verkocht gaat worden.

-Links boven: De aankomst van de populaire groep The New Kids in de Litserstraat in Den Dungen.
-Boven: De opening- met veel bier- van de winkel Fanstore met Flip van de Kuil [r.].
-Links: dj Paul Elstak
.

foto's © roland brouwer, 9 april 2011.

DJ Paul Elstak uit Den Haag verzorgde de muziek. Meteen na aankomst werden de acteurs belaagd door pers en handtekeningenjagers. De uitreiking van de eerste DVD aan Steffen Haars [rechts onder] werd vervolgd door een regen van Schultenbrau bier over de aanwezige pers.

Met meer dan 1.2 miljoen bezoekers en een Rembrandt-award voor 'Beste Film' mag New Kids Turbo! een groot Brabants succes genoemd worden. In juli van dit jaar zullen de opnames starten van New Kids Nitro! Deze komt begin december 2011 in de bioscoop.

-Boven: Aankomst van Tim Haars, die amper uit zijn auto kon stappen vanwege de publieke belangstelling en de persfotografen.
-Rechts boven: Huub Smit en Wesley van Gaalen.
-Rechts:  Uitreiking eerste dvd van de eerste film van de groep aan Steffen Haars
.

foto's © roland brouwer, 9 apri 2011.

Bij de winkelopening in het Brabantse Den Dungen was de Nederlandse pers ruim aanwezig: RTL, SBS-6, Omroep Brabant, de Telegraaf, en het Brabants Dagblad.


Terug naar boven