Podium 'Poetry Out Loud' in Café Reinders

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-05-2016 | Gewijzigd op: 09-05-2016
Op maandagavond 23 mei2016 / 20.00 uur vindt in Café Reinders een avond vol poëzie, zelfgeschreven teksten en jazz plaats. Op deze inspirerende avond kunnen jonge schrijftalenten experimenteren met hun eigen teksten. Om 20:00 uur is de aftrap met de eerste spreker.
 
 

Een podium voor jongeren
Tijdens Poetry Out Loud staan poëzie en monologen centraal. Omdat deze creatieve jongeren binnen dit genre vaak niet de ruimte krijgen die zij verdienen, biedt Studi073 in samenwerking met Café Reinders deze jonge talenten een plek om te oefenen, te ontdekken en om te stralen. Om de gezelligheid te verhogen treedt er ook een jazzband op, waarmee de deelnemers mee kunnen improviseren

Studi073 is het platform van Muzerije waar jongeren zelf mogen bepalen welke culturele activiteiten er worden georganiseerd in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Als crewmember van Studi073 krijgen jongeren de mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken en uit te voeren en doen zo creatieve en organisatorische ervaring op. Poetry Out Loud is een nieuw project van Babs Post dat is ontstaan in de crewmeeting van Studi073.
Meer info over Studi073 op www.muzerije.nl.