Rompertpassage

Dit winkelcentrum in de gelijknamige wijk de Rompert  dateert van rond 1978.

Laatste artikelen binnen de categorie Rompertpassage:

Kerkcentrum 'Fountain of Joy' in Oude Bieb/ Rompertcentrum

Kerkcentrum 'Fountain of Joy' in Oude Bieb/ Rompertcentrum

Gepubliceerd op: 02-09-2011 | Gewijzigd op: 05-09-2011
In de oude Bibliotheek in het Rompertcentrum [nr.27] komt een kerkcentrum. De stichting Fountain of Joy gaat daar een centrum van bezinning, trainingen en buurtactiviteiten beginnen
Lees meer
BoumanvBergen Rompertcentrum intern verhuisd

BoumanvBergen Rompertcentrum intern verhuisd

Gepubliceerd op: 16-12-2010 | Gewijzigd op: 17-12-2010
De reformzaak Bouman van Bergen, die in augustus/september 6 weken dicht was, is verhuisd naar Rompertpassage 42, tegenover Gall & Gall. Door onder andere huurproblemen kozen Fred Bouman en Mirjam Godschalk voor een kleinere zaak.
Lees meer
Ruiten vernield in Rompertpassage

Ruiten vernield in Rompertpassage

Gepubliceerd op: 21-07-2009 | Gewijzigd op: 0
Afgelopen weekeind -zondag 19 juli 2009 - werden er in het winkelcentrum Rompertpassage vernielingen aangericht. Dinsdagmorgen 21 juli 2009 was de wijkagent nog bezig de aangiftes op te nemen, maar bij het hoofdbureau wisten ze nergens van of he tkon zijn dat de vernielingen niet meegenomen worden in de persberichten ... of uit de selectie zijn gevallen, aldus woordvoerder Dion Luijten. Afgelopen weekeind -zondag 19 juli 2009 - werden er in het winkelcentrum Rompertpassage vernielingen aangericht. Dinsdagmorgen 21 juli 2009 was de wijkagent nog bezig de aangiftes op te nemen, maar bij het hoofdbureau wisten ze nergens van of het kon zijn dat de vernielingen niet meegenomen worden in de persberichten ... of uit de selectie zijn gevallen, aldus woordvoerder Dion Luijten. De vernielzuchtige jeugd had vier ramen ingeslagen: bij de ingangen en bij de winkeliers Hans Anders en Lake Side. Ook de rij winkelwagentjes bleek een object van de baldadige jeugd te zijn geweest.
Lees meer