Ontbijtevent met sponsoren in aanloop 2e editie Swimmtofightcancer

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-08-2015 | Gewijzigd op: 29-08-2015
Vrijdagmorgenvroeg, 28 augustus 2015, werd in het hoofdkantoor van Ricoh een sponsor- en fighterbijeenkomst gehouden in de aanloop naar de tweede editie van Swimmtofightcancer. Dat evenement, dat ook vorig jaar begin september in de Dommel en in de stadsgracht plaatsvond, beoogt geld bijeen te brengen voor fondsen die het onderzoek naar kanker steunen.

   
-Boven: Mark Boelhouwer, CEO van Ricoh en rechts Marc Lammers de voorzitter
van de stichting Swimmtofightcancer.


foto's © henk van esch, 28 augustus 2015.,
 

In Ricoh spraken diverse betrokkenen, onder wie voorzitter van de stichting Swimmtofightcancer Mark Lammers en fighter/ambassadeur en zwemkampioen Maarten van der Weijden en fighter/ambassadeur Kirsten van Lierop en de CEO van Ricoh Marc Boelhouwer.
Onder de geïnteresseerden en fighters rond dit evenement waren oud Ricoh-directeur Carl Dona , kapelaan Patrick Kuis, hockeyvoorzitter Mieke van den Akker- Lathouwers en burgemeester Rombouts .
De bijzondere sponsorbijeenkomst werd georganiseerd door Artishock en afgerond met een ontbijt.
Mechtild Stultiens liet vweten dat het evenement aan haar succes ten onder dreigt te gaan. Daarom komt er pas in 2017 opnieuw een grootse versie en houdt de organisatie het in 2016 kleinschalig.Ook Marc Lammers sprak zich in die  zin uit en zei zelfs dat wellicht 2016 wordt overgeslagen.


Gastsprekers fighter / ambassadeur Kirsten van Lierop [boven] en Limone Noach [r.] en  op rechter foto zwemkampioen Maarten van de Weiden.


foto's © henk van esch, 28 augustus 2015.

De tweede editie van Swimmtofightcancer is op  13 september 2015 . Zie ook Tweede editie van Swimmtofightcancer artikel dd. 19 augustus 2015
De nieuwe ambassadeur Kirsten van Lierop bedacht een nieuw element van 'Swimm' met de paddling boards die meevaren. Dat idee kwam voort uit haar onmogelijkheid ivm haar conditie om zwemmend mee te doen..

Mechtild Stultiens van
Artishock die het event organiseerde
.

foto © henk van esch, 28 augustus2015.


Terug naar boven