Sea the future in Maaspoorthal

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-06-2018 | Gewijzigd op: 07-06-2018
Op zondag 10 juni opent in de Maaspoort sport en events de Sea First.Dat is een evenement rond natuur en milieu [o.a. met betrekking tot oceanen] afgestemd op het hele gezin. Bij Sea the future staat beleving voorop.Voor kinderen zijn er allerlei spectaculaire attracties zoals een proefduik maken met het duikteamvan de Bosschenaar Herman Lieven,  ‘duiken’ met dolfijnen.  Er is van alles te leren over zeezoogdieren. In het walvisziekenhuis hun opgedane kennis testen.
Bij de koralententoonstelling mogen de kinderen zelf op onderzoek uit en wordt er met zijn allen gebouwd aan een groot koraalrif.

Naast deze ondernemende activiteiten is er de mogelijkheid om tot rust te komen tijdens een documentaire en lekker rondstruinen op de gezellige markt. Hier ontmoet je ondernemers en stichtingen die met hun dienst of product een bijdrage proberen te leveren voor een betere en gezondere wereld. Ook kun je inspiratie opdoen voor en proeven van smakelijke duurzame gerechten tijdens kookdemo’s van diverse bijzondere koks.
Er is bovendien een gezellig horecaplein met foodtrucks waar je onder het genot van een lekker hapje nog kan nakletsen.


Voor info en programma zie Sea the futureHet evenement sluit aan op de Internationale Wereld Oceaan Dag op vrijdag 8 juni 2018.  waar de duurzaamheid van de natuur voorop staan.