Home-Run langs Ronald Mc Donald huizen

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-04-2019 | Gewijzigd op: 19-04-2019
Opbrengst estafetteloop Beekmanschool van ruim € 2.300 naar ruim € 3.000 gestegen.
 
De estafetteloop voor de Ronald McDFonaldhuizen door leerlingen van de L. W. Beekmanschool.
 

Op 22-23 juni a.s. nemen 10 Bosschenaren deel aan de “Home-Run”; zij lopen 240 km binnen 24 uur om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Ronald McDonald huizen in Utrecht en Nijmegen. 4 kinderen van deze hardlopers waren zo trots op hun vaders en moeders dat zij spontaan een Sponsorloop organiseerde op de L.W. Beekmanschool. Boaz (groep 8), Jarno, Job en Floor (alle 3 groep 7) wisten in korte tijd de kinderen van de groepen 3 t/m 8 te mobiliseren om op 19 april tijdens de jaarlijkse Sportdag zo veel mogelijk rondjes te lopen op de atletiekbaan van Prins Hendrik en daarmee geld op te halen voor dit goede doel.
Toen rond 12.00 uur nog steeds geld bleef binnenstromen werd er alvast door Geert Kastelijn, één van de organisatoren, een tussenstand doorgegeven: € 2.323! Het uiteindelijke bedrag dat de kinderen ophaalde was ruim € 3200,-! Een knappe prestatie!

Meer informatie over de Home-Run en over het Bossche Team “Lekker Lekker Lôpe” is te vinden op https://www.home-run.nl/teams/lekker-lekker-l%C3%B4pe
Bericht van 9 april 2019: Estafetteloop voor Ronald McDonald huizen 
Op 22-23 juni 2019 gaat er een Home-Run en een Home-Ride langs zes Mc Donaldhuizen. Het is een estafetteloop van 240 km onder het motto 'Lekker lekker  Lôpe' van 24 uur, die vanuit Den Haag via Rotterdam, Utrecht en Amsterdam terug naar het Lange Voorhout  gaat. Dat is ver uit de buurt, maar er doen naast 17 Bosschenaren, ook twee Bossche mee, Marion en Helga die een zoon hebben die in een Mc Donaldhuis [Utrecht en Nijmegen] verbleef. Het is een sponsorloop waarvan verwacht wordt dat elke deelnemer minimaal  € 7.000 ophaalt voor het Mc Donald Kinderfonds.   Kijk op https://www.home-run.nl/temas/lekker-lekker.
Vooraf aan dit evenement is ook al een crossloop op de Dungense Crossbaan uitgezet en hebben leerlingen van de Beekemanschool met hun school een sponsorloop voor de sportdag in Vught  georganiseerd.

Terug naar boven