Stad op stelten met tal van activiteiten

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-09-2003 Op een verlate nazomerzondag stond Den Bosch even op stelten door tal van activiteiten: TheateradParade zat bomvol door de afsluiting van het 40-jarig [bedrijfs-]jubileum van Theater-en muziekbureau Jan Vis. Die sterrenparade bestond uit diverse optredens met als hoogtepunten Cooldown Café, Do [Heaven], Hint en The Crazy Piano’s. Bosschenaren vergaapten zich buiten aan de gaande en komende artiest onder wie Gerard Joling, Jamail, Jim en Albert West.

De kunstmarkt van de stichting ArtiBosch trok dankzij de gelijklopende evenementen extra bezoek.
Boven de sfeer nabij de Gerfkamer en links op het pleintje van het St.Janskerkhof nabij ' t Pandje.

Links boven: Een overzicht van de drukte rond de afsluiting om 17.00 uur op de Markt.

foto' s © gerard monté, 7 september 2003.

Liedertafelfestival
Op veel plaatsen in het centrum klonken liederen van de uiteenlopende koren. Dat bracht een ontspannen sfeer mee, waarbij het publiek vaak spontaan begon mee te zingen. 

Op de Parade, waar Bourgondisch ’ s-Hertogenbosch succes oogstte, kwamen sommigen van die artiesten even een kijkje nemen of zich laten bewonderen. Rondom de Parade klonk uit vele kelen de zang van het Liedertafelfestival en nabij de Parade keek men al wandelend naar de kunstenaars die ArtiBosch had gecontracteerd voor de kunstmarkt op het St. Janskerkhof.