Maritiem met 500 bootjes in Bossche wateren

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-09-2005 Maritiem speelt zich vooral af tussen de Binnenhaven en de Citadel en in de uitgaanswijk de Uilenburg.


-Vrijdagavond is de draaibrug bij de Oliemolensingel geopend voor doorvaart van de deelnemers aan Maritiem 2005
.
-Rechts: Maritiem speelt zich vooral af tussen de Binnenhaven en de Citadel en in de uitgaanswijk de Uilenburg.
-Rechts onder: Verlichte bootjes bij de Wilhelminabrug.


foto's © gerard monté, 16 september 2005.
 
   

-foto's © gerard monté, 16 september 2005.


De Boombrug over de Binnenhaven heeft deze week een nieuwe verlichting van hypermoderne LED-lampen. De 330 lampen zijn aangebracht door aannemer Gebr. Van der Steen [ Berlicum] met Philips Lighting. De nieuwe lampen zien er hetzelfde uit als een ouderwetse gloeilamp, bespaart op energie en gaat 20 keer langer mee Start Maritiem Komend weekeind is er in de binnenstad het tweejaarlijks watersportevenement Maritiem [16-18 september 2005].Vijfhonderd schepen doen tijdens dit festival, dat bijna 150.000 bezoekers zal trekken, Den Bosch aan.
Het grootse vuurwerk van de vrijdagavond keert terug.

 De Handelskade is één groot zeeliedenkwartier met kramen en feesttenten en vooral veel actie vlootshow, modelboten,vuurwerk] op het water van de Zuid-Willemsvaart en de Binnenhaven.

Inmiddels heeft Ad de Bruin ruim 25 jaar Maritiem [13 edities] als vice-voorzitter afscheid van Maritiem genomen.Ook secretaris Kees van Aken trok zich uit het bestuur terug. Diens opvolger is Kees Schreuder.


Terug naar boven