Met smartphone van de Paashaas op Bossche Koekwaus-speurtocht

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-04-2011 | Gewijzigd op: 20-04-2011
De paashaas heeft in deze Goede Week een reeks Bossche Koekwauzen in de stad verstopt. Natuurlijk zouden dat eieren moeten zijn, maar op origineel creatieve wijze zijn van die eieren Bossche koekwauzen gemaakt.
Inhakend op een oude Paastraditie om die 'eieren' te gaan zoeken, liggen deze koekwauzenvanaf 22 april t/m 5 mei 2011 her en der in het centrum verstopt. Met behulp van een smartphone kunnen die dingen worden opgespoord.

Met behulp van een speciaal programa [Layar-toepassing] op je smartphone kunnen rond de Pasen in de stad koekwauzen worden opgespoord.

Wie in de Bossche binnenstad op de smartphone de layar-toepassing opent, treft een speciaal ontwikkelde Koekwaus-layar aan. Die wijst de speurneuzen van 22 april t/m 5 mei de weg naar de verstopte Koekwauzen.
Wie ze vindt, kan de digitale ‘kuukskes’ in genoemde periode omwisselen voor een pak echte krokante Koekwauzen bij De Broodspecialist op Hinthamerstraat 89.
Deze Paasactie is ontwikkeld met Diezijnzo en C2K.

Gedetailleerde informatie over deze digitale paasspeurtocht  staat bij ‘Zoek de Koek’ op http://bosschekoekwaus.wordpress.com/