Jeroen Bosch-rally met old-timers

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-05-2011 | Gewijzigd op: 20-05-2011
Op 3 en 4 juni  2011 voltrekt zich vanaf de Parade de Jeroen Boschrally. Op die twee dagen vormt de Parade het decor voor een antiek wagenpark.
Op vrijdag 3 juni 's morgens [09.00 uur] starten 75 equipes met hun old-timer voor een auto-rally naar de zusterstad Leuven. Via een route langs Valkenswaard, zowel de tourklasse als de sportklasse, worden de deelnemers in de namiddag in Leuven binnengevlagd door de burgemeester van onze zusterstad.
De keuze om de eerste rally naar Leuven te organiseren is mede ingegeven door de sterke stedenband tussen 's-Hertogenbosch en deze Belgische studentenstad

Op zaterdag 4 juni om 16.00 uur zullen de deelnemers terugkeren op de Parade waar rond 18.30, tijdens een BBQ, bekend zal zijn wie zich de eerste winnaar mag noemen van de eerste Jeroen Bosch Rally.

De initiatiefnemers van deze Rally, die rijdt voor het goede doel  [kinderafdeling van JB-Ziekenhuis], zijn Bert Kersten, Daan Reekers en Hans van der Pas.

Onder de equipes bevinden zich merken als Rolls Royces, Maserati's, (heel veel) Porsches, Lamborghini's, Aston Martins, en  ook een Kevertje Cabrio en een Lelijk Eendje.

Op zaterdagmiddag 4 juni keren de eerste deelnemers rond 16.00 terug. Na de finishboog  staat er voor de deelnemers een aangeklede borrel klaar en later op de avond een feestelijke BBQ, waar tussendoor de prijsuitreiking [19.00 uur] plaats vindt.

 Voor meer informatie over de rally: www.jeroenboschrally.com