Feest van de juridisch afdeling van Philips

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-06-2006 | Gewijzigd op: 21-06-2011
Er was geen groter contrast mogelijk dan dat tussen de gothic-oarty en het feest van de juridische afdeling van Philips. De medewerk[st]ers hielden een feestje tgv het afscheid van een hunner directeuren. De man die in Japan had gewoond. Meer wilden men daar niet over kwijt. Carpe Diem een organisatiebureau voor 'grensverleggende' bedrijfsfeestjes en en evenementen had de dag opgezet met boogschieten, trommelen, bomen bouwen, shumiworstelen, zwaardgevechten en katapulten. Alles in het teken van Japan. De shumiworstelaars kregen nog de meeste lachers op hun hand want ze zagen er uit als Michelinmannetjes en tolden over de gevechtsmat.. 
's Avonds zou de de groep van een kleine honderd man/vrouw ook in de Pettelaar -Japans- gaan eten. De organisatie kreeg een dag van te voren te horen, dat er op hun feestje een gothic-party zou plaatsvinden.. Het bleken goede buren te zijn.. 

-Bijgaand: Een indruk van het spelterrein op de Pettelaarse Schans, waar Carpe Diem, een organisatiebureau voor bedrijfsfeesten en evenementen, een dagje voor een kleine honderd Philipsmensen [juridische afdeling] en hun partners had georganiseerden.
-Rechts: Een trommelworkshop gebeurde in een deel van het restaurant.
.

Onder: Het sumiworstelen leek voor de toeschouwers én mogelijk ook voor de deelnemers het leukste onderdeel. Het 'stomme Michelinpak en de mannen in volle actie duikelend op de mat, veroorzaakte komische momenten

foto's © paul kriele, 24 juni 2006.

 

De groep had Den Bosch gekozen omdat de stad halverwege Eindhoven en Amsterdam ligt en de werknemers of in/bij de Philipsstad of in/bij de hoofdstad werken en/of wonen. Bovendien speelde het Japanse restaurant van De Pettelaar ook mee in de keuze.

De organisatie werd tamelijk geconfronteerd met de manifestatie. Ze had pas een dag van tevoren vernomen dat er een gothicfeest op de Schans zou plaatsvinden 


Terug naar boven