Burgemeester ontvangt Mickey Mouse/promotie Disney on Ice

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-12-2007 Dinsdagmiddag 18 december 2007 werd in de Oranjegalerij van het stadhuis een promotie gehouden rond de ijsshow Disney On Ice, die tot 26 december 2007 in Leiden optreedt en vanaf 28 t/m 31 decemebr 2007 te zien is in de Brabanthallen. 50 Schoolkinderen ontvingen 50 vrijkaartjes om de show bij te kunnen wonen. De kinderen van de Zwengel, onderdeel van een school van Reinier van Arkel met kinderen met een onderwijsproblematiek.
Mickey Mouse zelf was aanwezig ter ondersteuning van deze show die al meer dan 14 jaar te gast is in Den Bosch. De kinderen lieten zich graag op de foto zetten met Mickey Mouse na het eten van een Bossche bol. Burgemeester Rombouts deed voor hoe zo'n geval op te eten, zoals hij dat van zijn- nu 83-jarige- moeder had geleerd. Maar sommige 'praatjesmakers' waren al aan de Bossche lekkernij begonnen. zie ook www.disneyonice.nl

Mickey Mouse begroet de twee kleinste van het gezelschap dat voor deze promotie op het stadhuis was uitgenodigd Burgemeester Rombouts doet voor hoe je een Bossche bol eet.
-Boven: deze twee, William [l.] en Koen [r.] gaven even later een boek aan Mickey Mouse.
-Links en linksboven: Het welkom en de toespraak van burgemeester Rombouts en rechts het aanbieden van de 50 vrijkaartjes voor de groep van de Zwengel* van Reinier van Arkel door een deputatie van de ijsshow Disney On Ice.
En het uitdelen van de 50 vrijkaartjes voor de show
.

foto's © paul kriele, 18 december 2007.
 

*DeZwengel is een school voor kinderen met een onderwijsbeperking in relatie tot een psychiatrische problematiek.