Zomerse activiteiten in drukke binnenstad

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-10-2011 | Gewijzigd op: 03-10-2011
 
Bert Henkelman van café De Paternoster deed op het grote podium op de Markt de aftrap van de 2e edtie van Musicals in Concert.
Rechts: Dirigent  Sjef Ipskamp van 'deKoninklijke'.

foto © paul kriele, 2 oktober 2011/11.45 uur

Een opkomende zon en een toenemend publiek in de Bossche straten en op de Markt. De terrassen waren om 11.00 uur al goed bezet.
Op de Markt verrichtte Bert Henkelman van de Paternoster de aftrap van Musicals in Concert* met onder meer een vertolking van Frank Sinatra's songs ['I am who I am']  en Abba-repertoire.
-In de Korte Putstraat houden de ondernemers vanmiddag een najaarsopening met hapjes en drankjes.
-Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch houdt op deze 2e oktober haar jaarlijkse Hartjesdag met stands, muziek en een draaimolen.  zie artikel Hartjesdag  dd. 28 september 2011.

De tweede editie van ‘Musicals in Concert’ voltrekt zich rond een groot podium met overdekt terras op de Markt.
Dit evenement wordt georganiseerd, mmv de Koninklijke Harmonie. 
Op de editie van 2 oktober draait het om musicals die samen met 'de Koninklijke' wisselend door 15 solisten zullen worden vertolkt . De presentatie is in handen van Huub van Macklenbergh.

Overigens heeft de worst die aan de H. Clara werd geofferd echt geholpen. zie artikel dd. 11 augustus 'Worst voor H.Clara voor mooi weer'
  
*Het Artistiek Team bestaat uit: Sjef Ipskamp (dirigent & arrangementen), Roger Schouten (artistiek invulling), Bert Henkelman (producent & solist) en Ivo van Harmelen (uitvoerend producent & regie).