Jong Actief: Modeshow van F for Fashion

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-06-2012 | Gewijzigd op: 18-06-2012
Op zaterdag 18 augustus vindt de derde editie van de F for Fashion modeshow plaats. F staat voor Fashion, dit keer door jonge modellen die nog geen ervaring hebben en ook geen 'ideale maten', maar wél een kans krijgen. 
Dat is de opzet van Jong Actief. Voor het eerst is modeshow met een spectaculaire lichtshow en een live optreden van rockformatie Elysium, in TheateradParade.

Bjorn Kersten (van Project Catwalk) presenteert er zijn nieuwste collectie. Bjorn verwierf bekendheid door zijn deelname aan de tv-programma’s ‘Xperience’ en ‘Project Catwalk’.De modellen hebben zich aangemeld via social media. Een jongerenjury heeft ze geselecteerd. Ook is een aantal modellen gescout op straat. De geselecteerde modellen krijgen intensieve catwalk trainingen bij Stichting Jong Actief waar ze leren poseren, presenteren en samenwerken. Ook wordt gewerkt aan het zelfbeeld van de modellen, omdat dat bij F for Fashion centraal staat.
F for Fashion is een samenwerking aangegaan met TheateradParade, dat ook een podium wil bieden aan creatieve initiatieven op het gebied van talentontwikkeling in de stad. Projecten als Solos, Kunstbende en vanaf nu ook F for Fashion kunnen rekenen op langdurige steun van Theater aan de Parade.


F for Fashion staat dit jaar in het teken van het thema ‘Rock’ met stevige muziek en een spectaculaire lichtshow. Ook de collecties, beschikbaar gesteld door (Bossche) modezaken als Xtrastar, worden afgestemd op het thema. 
Verder wordt er samengewerkt met locale kappers, visagisten en fotografen. In de pauze is er een optreden van de rockformatie ‘Elysium’.
De F for Fashion modeshow vindt plaats op zaterdag 18 augustus om 20.30 uur in Theater aan de Parade.
zie www.theateraandeparade.nl, Kijk voor meer informatie www.fforfashion.nl  of www.theateraandeparade.nl.