'BoschBal' verhuist naar Muzerije [v/h Talent Factory]

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-10-2012 | Gewijzigd op: 15-10-2012
Sinds juni 2008 is BoschBal, een dat in de Talent Factory gehouden werd, gestopt voort te bestaan. Nu opent
De Muzerije neemt het  dansevenement 'BoschBal' van de Talent Factory over, waar het in juni 2008 begon, maar inmiddels is gestopt. De nieuwe première van dit 'sociaal dansevenement' vindt plaats op 18 december 2012 in het gloednieuwe Atrium van de Muzerije.

Het Vlaamse Naragonia Quartet Quartet bestaat uit  multi-instrumentalist Toon Van Mierlo en trekzak speelster Pascale Rubens in combinatie met snarenmeester Maarten Decombel en viool-virtuoos Wouter Vandenabeele.
De balband RANMA uit Den Bosch.bestaande uit de jonge fluitiste ondersteund door een achterban van gitarist, bassist en drummer.

foto © wiekehoeke.

 
Het concept van 'BoschBal'
BoschBa is een uitgaansavondje met na de afloop van een gratis dansles [met daarin bijv. een jig, wals of mazurka], men samen kan dansen in koppel, rij of kring op swingende live balmuziek. Het kunnen dansen is niet vereist !
Na de dansinstructie gaat de eerste live band van stag, en kan men swingen ballroomen of gewoon dansen. De dansinstructie begint om 20.00 en het bal om 21.00 uur.  Om 03.00 sluit de Muzerije haar deuren.

Voor meer informatie zie  www.boschbal.nl  of  www.facebook.com/boschbal [beide pagina 's waren bij de opmaak van dit artikel niet bereikbaar].

BoschBal met Naragonia Quartet en RAMA op 26 oktober vanaf 20:00 uur in De Muzerije. Entree €10,00