‘eFFect-festival: nieuw streekfestival bij Engelermeer

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-05-2013 Zaterdag 22 juni vindt er bij het Engelermeer het nieuwe ‘eFFect-festival’plaats. Dat is tevens de viering van vijf jaar Jeugdzorgboerderij De Locatie, gelegen vlakbij het Engelermeer.

Het eFFect-festival is een nieuw streekfestival met live muziek, streekmarkt, dans, straattheater, vuur, goed eten&drinken, talloze workshops en een vliegerfeest De organisatoren zijn geïnspireerd door voorbeelden als het Oerolfestival, de oude Boulevard en het vergane Vliegerfeest.

Achtergrond bij 5 jaar Jeugdzorgboerderij
De naam eFFect-festival is gekozen omdat De Locatie al vijf jaar effectieve hulp verleent aan uit huis geplaatste jongeren en jongeren met psycho-sociale stoornissen. Deze jongeren zijn gebaat bij kleinschalige en persoonlijke hulp in een natuurlijke omgeving. De Locatie kan deze hulp bieden omdat wonen, werken en zorg met elkaar verbonden is op één locatie in een huiselijke en vertrouwde omgeving.
Daarnaast heeft De Locatie een eigen groentewinkel, een camping genaamd FF-r-uit, en accomodaties voor teambuildings, workshops en buitensportactiviteiten.

Meer informatie http://www.effectfestival.nl/