Lichtjesprocessie onder leiding van Patrick Kuis

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-10-2019 | Gewijzigd op: 25-10-2019
Patrick Kuis neemt de organisaitie over van Nol Roos voor de lichtjesprocessie door de binnenstad op donderdag 19 december 2019 .
Nol Roos die nog een bijdrage vroeg voor een kaars voor een op te richten Brabantse Ouderenfonds is deelname nu gratis. Roos had te weinig tijd meer voor dit door hem opgezette project.
Om deelname dat terugviel de laatste jaren, te kunnen inschatten, kan men zich aanmelden via 'facebook-evenement'. Deelnemers die zich vanaf 18.00 uur verzamelen op het Sint Janskerkhof bij het Noorderprotaal ontvangen daar een kaart waar ze een naam /wens op kunnen schrijven Die neemt Kuis zomer 2020 mee op zijn  fietsreis naar Lourdes.

De processie eindigt in de Sint Jan, waar plebaan Vincent Blom en diaken Vladimir Palte een korte gebedsdienst zullen verzorgen.
Patrick Kuis
die de lichtjesprocessie
dit jaar organiseert.

foto © henk van esch 2017.
 
Onderweg stopt de processie bij het bordes van het Stadhuis waar de namen van uw dierbaren zullen worden voorgelezen. Wilt u dat de naam van uw overleden dierbare wordt voorgelezen, dan kunt u deze doorgeven op lichtjesprocessie@gmail.com vóór woensdag 18 december 12:00 uur. 
Na afloop van de dienst in de Sint Jan kunt u de kaart in de kerststal leggen in een daarvoor bestemde mand. .