Nieuwe winkels op Achter het Verguld Harnas en .....Stadhuis

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-09-2015 | Gewijzigd op: 28-11-2015
Bericht van 28 november 2015 Meneer de Bakker Bakkerij en winkel opende op donderdag 19 november 2015.


'Meneer de Bakker,bakkerij en winkel'
ging donderdag 19 november 2015 open.

foto © paul kriele,  28 november 2015.

Op de plek van voorheen de friteszaak op Achter het Verguld Harnas 6 komt een bakker, genaamd 'Mijheer de Bakker'. Het aldaar gevestigde cafetaria 'De Passanterie' sloot in september 2014.
En net op de hoek met Achter het Stadhuis, op nr. 21, voorheen een zaak in babyartikelen komt de parfemeriezaak Equivalenza*.

De winkel in babyartikelen 'Petit Bateau' ging op zoek naar een locatie elders in de binnenstad.

Het pand Achter het Verguld Harnas nr. 6 was een cafetaria de Passanterie . Daar komt 'Mijnheer de Bakker'.

foto's © paul kriele, 27 september 2015.


Op de hoek tussen Achter het Verguld Harnas en
Achter het Stadhuis nr 21. was een zaak in babyartikelen 'Petit Bateau'. Daar gaat zich de parfumeriezaak Equivalenza vestigen.

*Parfumerie Equivalenza
Het snelgroeiende Spaanse franchiseconcept Equivalenza vestigt zich in Nederland en België. De franchiseformule is opgericht in 2011 en mikt op hoge kwaliteitsparfum tegen lage prijzen. Equivalenza  heeft in drie jaar tijd  700 winkels in 32verschillende landen opgebouwd. Het assortiment van Equivalenza bestaat uit meer dan 100 vrouwenparfums en 50 mannenparfums. De parfum wordt samengesteld op basis van smaak, lifestyle, karakter en persoonlijkheid van de klant. De flesjes worden in de winkel zelf gevuld tegen een fractie van de prijs van een merkparfum en kunnen daarna hervuld worden tegen een lagere prijs.

Terug naar boven