SOLOS kunstatelier tijdelijk in pand Achter het Verguld Harnas

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-08-2013 | Gewijzigd op: 18-09-2013
Het pand Achter het Verguld Harnas 15-19, waar al diverse zaken op zijn stuk gelopen. Een hoge huur van € 100.000 per jaar en  een vloeroppervlakte van 400- 450 m².  Het pand , dat ook nog een moeilijk te benutten vide heeft, is eigendom van Hans van Dongen.
Het pand Achter het Verguld Harnas 15-19, ondermeer bekend geweest door Modezaak Suise en Oil en Vinegar. Maar ook door de luxe modezaak Cobra. die nu op de hoek met het Lombardje zit.

foto © paul kriele,12 december 2011.
 
Het  linker gedeelte wordt tijdelijk gegund aan SOLOS* een kunstenaarsinitiatief dat afgestemd is op jongeren.
Onder de noemer 'The Force of Solos 2013' wordt gekeken naar de toekomst en ook teruggekeken op de eerste vijf jaar van dit creatieve platform voor jongeren. De formule is wederom een combinatie van films, video, theater, muziek, films en mode. Er is ook een pop-upstore bij.
De opening vindt plaats op donderdag 26 september 2013 door wethouder Jeroen Weyers.

*SOLOS biedt jongeren en jonge makers een inspirerend platform voor het verwezenlijken van hun eigen ideeën, projecten en dromen. Een netwerk voor jongeren, inspiratie, ontmoeting, overleg, creatie, ondersteuning door professionele coaches, educatie, fun en creativiteit; dat is SOLOS.