Nieuwe lunchroom/café Ginger in Ridderstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-10-2009 | Gewijzigd op: 24-10-2009
Woensdag 21 oktober 2009 opent op Ridderstraat 17 A Ginger, een koffiezaak annex  lunchroom en café van Anneke Brobbel. Anneke, die voorheen Doppio op het Fonteinplein leidde, gaat met haar twee -roodharige - dochters Anne en Ella Dröge, beiden met een horecaervaring de intieme zaak doen. De naam is afgeleid van de Engelse naamgeving voor roodharigen, aldus Anneke.

Haar was dit knusse pandje al lang opgevallen. 'Daar kan ik mijn idee van een itieme horecazaak kwijt,' bedacht ze.
Met aannemer Boris Wijlaars, die al diverse Bossche zaken [waaronder 't Misverstant, Méprise en Gaya] heeft ingericht,  ontwiep zij het interieur dat modern [oranje] met vergrijsd houten meubilair.  Ginger telt binnen 26 en op het terras 8 zitplaatsen.

 
Links en boven: Nog net op tijd klaar. Woensdagnamiddag 21 oktober 2009 opende Ginger. 

Boven: Op Ridderstraat 17, waar restaurant Taste en later Van-Couvert was gevestigd, is Anneke Brobbel met haar dochters Anne en Ella Dröge  lunchroom/café Ginger gestart.
Vooraan één van de dochters Brobbel.
Boven: De receptie van Ginger in de Ridderstraat op woensdagnamiddag  21 oktober 2009.

foto's © paul kriele, 21 oktober 2009.

Lunchroom Ginger onderscheidt zich van andere gelijksoortige zaken, volgens Anneke Brobbel, door de combinatie van sfeer, kwaliteit en prijs.
Bij de koffie heeft Anneke eigen gemaakte taarten en koekjes klaar staan. Voor de lunch zijn er IIly koffie, vers belegde broodjes en salades. En bij de borrel serveren de dames Brobbel huisgemaakte Italiaanse salami  en Italiaanse kazen. Annke: 'De kwaliteit van mijn producten is hoog, de prijs aantrekkelijk! En ....professionaliteit  en gastvrijheid stralen haar dochters uit !
Ginger is open van 9 tot voorlopig 19.00 uur.