Drukte bij afscheid Rabobank directeur Willem Louwers

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-09-2014 | Gewijzigd op: 29-09-2014
Met het afscheid van Willem Louwers-vandaag maandag 29 september 2014 -vertrekt  een directeur die zich, zoals dat voorheen vaak in de Bossche samenleving voorkwam, opstelde als een 'mecenas' of weldoener voor culturele,  educatieve en sociaal-Bossche aangelegenheden. Louwers, woonachtig in Waalre [*1931], is ook ambassadeur van WeenerXL.
De Rabobank verliest in de pensionado Louwers een marante persoonlijkheid,  de stad gaat een flamboyante bankdirecteur missen.

De Bossche RABO steunde onderwijsprojecten [KW1C], is sponsor van de grote JB-expo in 2016, betrok de nieuwe locatie op het Kerkplein en in 2006 werd met een boek '100 jaar Rabobank' gevierd. zie Rabo 100

Op het afscheid in het Congrescentrum 1931 waren velen die Louwers, al of niet met complimenten, de hand kwamen schudden , onder wie Wout Dekkers, president-commissaris van Rabobank Nederland, Peter de Kubber  voorzitter van de Raad van Commissarissen en Jeroen van den Eijnde, directeur Nationaal Kamp Vught.
Louwers wordt opgevolgd door Rico Niesten.

Rabobank directeur Willem Louwers.

>Zie ook de commercial op You tube waarin Louwers wijst op de aandacht voor het locaal ondernemerschap en de verbinding aanstipt tussen 'Den Bosch' en de expertise die de Rabobank in de wereld heeft weten op te bouwen...
Rabobankfilmpje .