Stadsprogrammeur Frank Verhallen in Verkadefabriek getrouwd

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-11-2014 | Gewijzigd op: 25-12-2016
Zondag 2 november 2014 heeft Cabaretier Youp van 't Hek in de Verkadefabriek het echtpaar Frank Verhallen en Mo van Hal 'getrouwd'* in aanwezigheid van vele BN-ers merendeels cbaretiers. Dat meldt het Brabants Dagblad [dd.03112014]
Verhallen is stadsprogrammeur en is al meer keren gehuwd geweest**.
Van 't Hek stelde zich op als de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand [BABS], maar werd wel ingefluisterd door Gerard Velders van de Burgerlijke Stand.

*Uít de site van Frank Verhallen blijkt dat hij al in 2012 met Mo van Hal getrouwd is.. zie bij**

**Verhallen is eerder gehuwd geweest met Anita Uitdehaag en daarvoor met een zekere Carla.

 
Frank Verhallen  [* 15 februari1956]

De trouwpartij was op zich al een cabareteske aangelegenheid doordat er ceremonieel en qua bijbehorende huwelijksattributen werd afgeweken van een gangbare trouwpartij. Behalve de cabaretiers Freek de Jonge en Jan Jaap van der Wal waren ook enkele zangers onder wie Lenny Kuhr en Frans Cools te gast.  

Ceremoniemeester was Mark van de Veerdonk en als getuigen traden op: Co Westerik, Eric vanSauers en Hans Sibbel en
Sjors Hexspoor [zoon van Mo van Hal].
Verhallen [*15 fbruari 1956] was oprichter van het Koningstheater en de daaraan gekoppelde cabaretopleiding.

>>Zie ook de site van Frank Verhallen >> Recent dd. 25122016 heeft Frank Verhallen gevraagd  dit-bovenstaand- bericht t te doen  verwijderen van de site bastionoranje.nl.  De link naar zijn site klopt niet meer, zegt hij.

Daarom hebben we de juiste actuele  gegevens van Frank Verhallen er opnieuw bij geplaatst:   directie@cabaretfirma.nl 073 – 612 4 712 06 – 20 21 7777

**Fragment uit de site  van Verhallen
Frank Verhallen studeerde Nederlands, het vak waarin hij ook een aantal jaren lesgaf. Maar hij verpandde zijn hart niet alleen aan het theater en de literatuur, maar ook aan de beeldende kunst. In zijn collectie domineert het werk van Co Westerik.
Met zijn vrouw, beeldend kunstenaar Mo van Hal, zette hij galerie Het Rode Huis op, die gespecialiseerd is in Westeriks werk. Ook geven zij een eigen boekenreeks uit, waarin haar beelden samenvallen met zijn teksten. Hun eerste twee gezamenlijke uitgaven zijn c2 x m2 (2012) en Westeriks Werkelijkheid (2014).

Terug naar boven