Dirk Hover trouwt begin september met Elianne van Heijnsbergen

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-08-2016 | Gewijzigd op: 06-09-2016
Op zaterdagmiddag 10 september trouwen Dirk Hover [van de wijnbar-café bij Dirk] en Elianne van Heijnsbergen in het Noordbrabants Museum. Burgemeester Roderick van de Mortel zal als ambtenaar van de Burgerlijke Stand het huwelijk voltrekken.
Dirk is de trotse en succesvolle eigenaar van 'Bij Dirk' in de Verwersstraat 55. Daar maakte hij van een rustig café een wijnbar en verzorgt zijn gasten af en toe met lekkere hapjes. De succesformule laat zich zien in een druk bezochte zaak.
Vrienden rondom Dirk en Elianne hielden op zaterdag 4 september 2016 een vrijgezellenfeest. Dat gebeurde onder meer met een autorally door Brabant.

Zie ook bericht zaterdag 3 september  2016.  Dirks vrienden organiseren een vrijgezellenfeest.

Zaterdag 10 september 2016 trouwen
Dirk Hover en Elianne van Heijnsbergen
in de patio van de tuin van Het Noordbrabants Museum
.
De 30-jarige Elianne van Heijnsbergen
en de 29 jarige Dirk Hover.

Na de huwelijksceremonie gaat de familie een borrel drinken in Dirk's café in de Verwersstraat en in de namiddag is het feestelijk diner in 'Restaurant 1650', gelegen op de hoek van de twee Putstraten.
's Avonds vindt in het Strandpaviljoen van de  IJzeren Man het feest plaats dat opgeluisterd wordt door 'De dames draaien door'.

Dirk: 'Ik beleef de meest gelukkige jaren van mijn leven zowel privé als zakelijk gaat het me voor de wind. Op dit moment zijn er geen speciale plannen. Ik wil de zaak met mijn aanstaande vrouw Elianne eerst even stabiliseren.' 

Zie ook 'Bij Dirk'. Wij wensen Dirk en Elianne veel succes op hun huwelijkspad.