Coach Marc & Karin Lammers verhuizen naar Hekellaan 10

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-01-2017 | Gewijzigd op: 02-01-2017
De bekende hockeycoach Marc Lammers en diens vrouw Karin ['Eet met je hart'] hebben hun huis in de Jan Heinsstraat 10 verkocht en verhuizen naar Hekellaan10. 
Marc Lammers, het meest bekend als coach van het Oranje hockeyteam dames, bedrijfstrainer en auteur, verhuist met vrouw Karin, [bekend van de stichting 'Eet met je hart', hebben hun pand in de Jan Heinsstraat 10.

Coach Marc & Karin Lammers verhuizen naar Hekellaan10.

foto © paul kriele, 29 oktober 2016.
 

De 48-jarige Marc is naast coach Nederlandse dames en [vervolgens ook in België] ook bekend als spreker bij SportsSpeakers, bedrijfstrainer en als auteur van onder meer ‘Coachen doe je samen’, ‘Top Coaches’ en ‘Flow, van Goed naar Goud’ . In 2016 trad Marc met Emiel Lensen en Rob Mollien op in de theaterproductie Mindset, van Goed naar Goud’.

De als Bourgondiër bekend staande Karin, jaarlijkse deelneemster aan de Vestingloop, is vooral verweven met het Bossche hockey, waar zij onder meer de motor is van de Vereniging Vrienden van Hockey ’s-Hertogenbosch.
Erg succesvol is Karin, die voorheen werkzaam was in de horeca, met de stichting ‘Eet met je hart’. Dat heeft zij, naar voorbeeld van Utrecht met Baps van Geel, in Den Bosch, Vught en Rosmalen opgezet. De stichting steunt met acties, onder meer in tientallen restaurants, kwetsbare en eenzame ouderen en tracht hen uit hun isolement te halen.


-Links Hekellaan10, voorheen van Jan en Colette de Raad.

foto © paul kriele, 26 augustus 2012.
 -Rechts: Jan Heinsstraat 10 [tweede pand
van links] voorheen de tandartsenpraktijk
van Boterman en Buys.
Sedert een jaar of vier van Marc en Karin
Lammers, die het ingrijpend lieten verbouwen.  
Het staat voor bijna  € 1miljoen te koop.
 

Op Hekellaan10 wonen nu nog Jan en Colette de Raad, maar die verhuizen naar de Postelstraat 66.
Eertijds woonden –beide Bosschenaren- Marc en Karin met hun kinderen Peppe en Jurre in Haarsteeg, Maar nu al meer dan vier jaar in de Jan Heinsstraat 10, het pand diende voorheen als de tandartsenpraktijk van Boterman en Buys.Terug naar boven